Počinje takmičenje srpskih startap kompanija "Start Tel Aviv"

Bez autora
Jun 03 2014

Ambasada Izraela u Srbiji i Kraljevski savet za preduzetništvo, uz podršku srpske Kraljevske porodice organizuju takmičenje srpskih startap kompanija "Start Tel Aviv". Takmičenje će biti održano 3. jula 2014. godine u Belom Dvoru.Pobednici će otputovati u Tel Aviv, gde će od 13. do 19. septembra 2014. godine imati priliku da učestvuju na najvećem međunarodnom festivalu inovacija DLD u Izraelu. "Start Tel Aviv" ove godine okuplja takmičare iz 17 metropola, a Beograd se našao u društvu Londona, Berlina, Dablina, Helsinkija, Nju Delhija, Osla, Lime i drugih.

Počinje takmičenje srpskih startap kompanija "Start Tel Aviv"Ambasada Izraela u Srbiji i Kraljevski savet za preduzetništvo, uz podršku srpske Kraljevske porodice organizuju takmičenje srpskih startap kompanija "Start Tel Aviv". Takmičenje će biti održano 3. jula 2014. godine u Belom Dvoru.

Pobednici će otputovati u Tel Aviv, gde će od 13. do 19. septembra 2014. godine imati priliku da učestvuju na najvećem međunarodnom festivalu inovacija DLD u Izraelu.

"Start Tel Aviv" ove godine okuplja takmičare iz 17 metropola, a Beograd se našao u društvu Londona, Berlina, Dablina, Helsinkija, Nju Delhija, Osla, Lime i drugih.

Organizatori pozivaju sve startap kompanije sa inovativnim projektima iz oblasti web-a, mobilnih komunikacija i bezbednosti da se prijave na takmičenje i dobiju priliku da se sretnu sa kolegama iz sveta u Tel Avivu, gradu koji je posle Silikonske doline, najveći startap centar na svetu.

Pobednički startap imaće priliku da se tokom petodevnog boravka u Tel Avivu sretne sa vodećim izraelskim preduzetnicima, "poslovnim anđelima", predstavnicima tehnoloških inkubatora i upozna sa načinom na koji funkcioniše poznati telavivski startap ekosistem.

Uslovi za takmičare
- Godine osnivača: 23-40
- Sektor: hi-tech, web, mobilne telekomunikacije i bezbednost
- Faza razvoja: Seed - početna faza

Kako aplicirati
- Popunite formular, koji možete preuzeti ovde
- U okviru prijave potrebno je popuniti podatke o startapu i snimiti video od 30 sekundi koji prikazuje motive za prijavi

Prijave se primaju do 29. juna 2014. godine.

Stručni žiri će izabrati deset startap kompanija koje će se takmičiti na završnom događaju 3. jula u Belom Dvoru.

Više informacija možete dobiti putem email adrese israelinserbia@gmail.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik